Uploaded image for project: 'Apache Hop (incubating)'
  1. Apache Hop (incubating)
  2. HOP-2429

When using "workflow executor" the metadata is not loaded correctly

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    Description

      use attached project to replicate the bug.
      Uses a local postgresql conneciton do not forget to add user/password

      when executing b2c-findAllSchemas-configTables.hpl it will say

       createTable - ERROR: No database connection is defined.
      

      seems like the project metadata is not loaded making the database conneciton invalid.
      when running the workflow standalone it works.

      Attachments

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            Unassigned Unassigned
            hansva Hans Van Akelyen
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0h
                0h
                Logged:
                Time Spent - 20m
                20m

                Issue deployment