Uploaded image for project: 'ZooKeeper'
  1. ZooKeeper
  2. ZOOKEEPER-4026

CREATE2 requests embeded in a MULTI request only get a regular CREATE response

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 3.5.8, 3.6.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: server
    • Environment:

      Tested with official docker hub images of the server and a python Zookeeper client (Kazoo, http://github.com/python-zk/kazoo)

      Description

      When making a MULTI request with a CREATE2 payload, the reply from the server only contains a regular CREATE response (the path but without the stat data).

       

      See attachment for a capture and decode of the request/reply.

       

      How to reproduce:

      • Connect to the ensemble
      • Make a MULTI (OpCode 14) request with a CREATE2 operation (OpCode 15)
      • Reply from server is success, znode is create, but the MULTI reply contains a CREATE (OpCode 1)

       

        Attachments

        1. MULTI_CREATE2_bug.txt
          3 kB
          Charles-Henri de Boysson

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ztzg Damien Diederen
                Reporter:
                ceache Charles-Henri de Boysson
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0h
                  0h
                  Logged:
                  Time Spent - 5h
                  5h