Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 0.7.0
    • Fix Version/s: 0.7.1
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Cygwin

      Description

      When I try to run bin/whirr on Cygwin jars are not loaded properly into the classpath. This works well on any linux ofcourse but not Cygwin.

      java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/whirr/cli/Main
      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.whirr.cli.Main
      at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      Could not find the main class: org.apache.whirr.cli.Main. Program will exit.
      Exception in thread "main"

        Attachments

        1. Whirr-460.patch
          0.8 kB
          Akash Ashok
        2. Whirr-460-v2.patch
          0.8 kB
          Akash Ashok
        3. Whirr-460-v2.patch
          0.8 kB
          Akash Ashok

          Activity

            People

            • Assignee:
              thehellmaker Akash Ashok
              Reporter:
              thehellmaker Akash Ashok
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: