Uploaded image for project: 'Traffic Server'
  1. Traffic Server
  2. TS-1444

Cache Inspector has a few bugs in it

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.3.0
    • Fix Version/s: 3.3.5
    • Component/s: Cache, Tools
    • Environment:

      FreeBSD 9

      Description

      I seem to have stumbled upon a few bugs with the Cache Inspector Web UI - I'll bundle them in this ticket, for your annoyance

      First of all, the titles of the lookup pages seem to have <font> and </font> in them, which should probably be fixed - see f.x. http://dallas.awesomelysecure.org/myCI/lookup_url?url=http%3A%2F%2Fwww.humbedooh.com%2F

      Secondly, the lookup "doesn't work".
      I have my sites set to cache elements for 2 hours (revalidate=2h), but neither the regular lookup nor the regex lookup seem to return any cached results for my site. I even tried looking up ".*" in the regex version, but to no avail. Am I doing something wrong (or missing a configuration) since this doesn't work, or is this a bug or a missing/incomplete feature?

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                amc Alan M. Carroll
                Reporter:
                humbedooh Daniel Gruno
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 168h
                  168h
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 168h
                  168h
                  Logged:
                  Time Spent - Not Specified
                  Not Specified