Uploaded image for project: 'Solr'
  1. Solr
  2. SOLR-14663

ConfigSets CREATE does not set trusted flag

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Task
    • Status: Closed
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • None
    • 8.6.3, 8.7, 9.0
    • None
    • None

    Description

      If I upload a configset using ConfigSets API UPLOAD Solr sets the trusted flag. The config set will be trusted if authentication is enabled and the upload operation is performed as an authenticated request.

      On the other hand if I use the ConfigSets API CREATE which creates a new configset based on an already uploaded one, this flag will not be set, so the configset will be effectively untrusted.

      I don't really understand the difference here, I think CREATE API call should set this flag just like UPLOAD sets it.

      Attachments

        1. SOLR-14663.patch
          21 kB
          Tomas Eduardo Fernandez Lobbe
        2. SOLR-14663.patch
          6 kB
          Andras Salamon

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            tflobbe Tomas Eduardo Fernandez Lobbe
            asalamon74 Andras Salamon
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            7 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment