Pluto
  1. Pluto
  2. PLUTO-480

Pluto resource response fails on forward because it checks for valid content type

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.0.0
    • Component/s: portlet container
    • Labels:
      None

      Description

      org.apache.pluto.internal.impl.ResourceResponseImpl fails when forwarding to a resource whose content type isn't a valid portlet content type. However because its a resource all content types should be valid.

      1. pluto_480.patch
        0.9 kB
        Michael Freedman

        Activity

        Hide
        Michael Freedman added a comment -

        This is how I worked around the problem (I commented out the check for valid content type).

        Show
        Michael Freedman added a comment - This is how I worked around the problem (I commented out the check for valid content type).
        Hide
        Craig Doremus added a comment -

        Applied patch to trunk in SVN rev 649461 and to 2.0-spi-refactoring branch in SVN rev 649462. Thanks Mike!

        Show
        Craig Doremus added a comment - Applied patch to trunk in SVN rev 649461 and to 2.0-spi-refactoring branch in SVN rev 649462. Thanks Mike!

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Michael Freedman
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development