Uploaded image for project: 'Phoenix'
  1. Phoenix
  2. PHOENIX-3757

System mutex table not being created in SYSTEM namespace when namespace mapping is enabled

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Critical
    • Resolution: Fixed
    • None
    • 4.13.0
    • None

    Description

      Noticed this issue while writing a test for PHOENIX-3756:

      The SYSTEM.MUTEX table is always created in the default namespace, even when phoenix.schema.isNamespaceMappingEnabled=true. At a glance, it looks like the logic for the other system tables isn't applied to the mutex table.

      Attachments

        1. PHOENIX-3757.005.patch
          54 kB
          Karan Mehta
        2. PHOENIX-3757.004.patch
          65 kB
          Karan Mehta
        3. PHOENIX-3757.003.patch
          55 kB
          Karan Mehta
        4. PHOENIX-3757.002.patch
          9 kB
          Josh Elser
        5. PHOENIX-3757.001.patch
          21 kB
          Josh Elser

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            karanmehta93 Karan Mehta
            elserj Josh Elser
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            11 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Issue deployment