Uploaded image for project: 'Oozie'
  1. Oozie
  2. OOZIE-1993

Rerun fails during join in certain condition

VotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • trunk, 4.1.0
    • 4.2.0
    • core
    • None

    Description

      As Purshotam Shah described in this comment in OOZIE-1989:

      At first run job first fails at pig action. When we rerun from failed node, oozie.wf.rerun.failnodes=true. Oozie tries to join it and fails with error message.

      We should investigate why this is happening and fix it.

      Attachments

        1. OOZIE-1993.patch
          23 kB
          Shwetha GS
        2. OOZIE-1993-v2.patch
          22 kB
          Shwetha GS
        3. OOZIE-1993-v3.patch
          27 kB
          Shwetha GS
        4. oozie-log.txt
          9 kB
          Robert Kanter
        5. worflow.xml
          9 kB
          Robert Kanter

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            shwethags Shwetha GS
            rkanter Robert Kanter
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment