Details

    • Type: Sub-task
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Implemented
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Upcoming Release
    • Component/s: content
    • Labels:
      None

      Description

      go to,
      content -> dataresource -> Find DataResource -> select a data resource from the list -> role
      no required symbol for the required parameters, as a result, service throws missing parameter error.

      direct link to test the issue,
      https://localhost:8443/content/control/addDataResourceRole

        Activity

        Hide
        rohit.rai Rohit Rai added a comment -

        Attaching the patch.

        Show
        rohit.rai Rohit Rai added a comment - Attaching the patch.
        Hide
        pfm.smits Pierre Smits added a comment -

        Looking forward to seeing it committed.

        Show
        pfm.smits Pierre Smits added a comment - Looking forward to seeing it committed.
        Hide
        akash.jain Akash Jain added a comment -

        This has been fixed on ofbiz-framework trunk at r#1813614 (resolved conflict in the attached patch)

        Thanks, Rohit Rai for your contribution.

        Show
        akash.jain Akash Jain added a comment - This has been fixed on ofbiz-framework trunk at r#1813614 (resolved conflict in the attached patch) Thanks, Rohit Rai for your contribution.

          People

          • Assignee:
            akash.jain Akash Jain
            Reporter:
            rohit.rai Rohit Rai
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development