Uploaded image for project: 'OFBiz'
  1. OFBiz
  2. OFBIZ-6707

WebtoolsUiLabels went missing

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    Description

      Following error is generated when accessing /webtools/control/entitymaint

      org.ofbiz.widget.renderer.ScreenRenderException: Error rendering screen [component://webtools/widget/EntityScreens.xml#EntityMaint]: java.lang.IllegalArgumentException: Error running script at location [component://webtools/webapp/webtools/WEB-INF/actions/entity/EntityMaint.groovy]: java.lang.IllegalArgumentException: Could not find resource bundle [WebtoolsUiLabels] in the locale [en_US] (Error running script at location [component://webtools/webapp/webtools/WEB-INF/actions/entity/EntityMaint.groovy]: java.lang.IllegalArgumentException: Could not find resource bundle [WebtoolsUiLabels] in the locale [en_US])
      

      Attachments

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            nmalin Nicolas Malin
            pierresmits Pierre Smits
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment