Uploaded image for project: 'Maven Site Plugin'
  1. Maven Site Plugin
  2. MSITE-812

Missing '/' in log when deploying documentation by site:stage

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.7
    • Fix Version/s: 3.7.1
    • Component/s: site:stage(-deploy)
    • Labels:
      None

      Description

      When running mvn site:stage -DstagingDirectory=/Users/ajisaka/YARN-7736

      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] Building Apache Hadoop Project POM 3.2.0-SNAPSHOT
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] 
      [INFO] --- maven-site-plugin:3.7:stage (default-cli) @ hadoop-project ---
      [INFO] Using this base directory for staging: /Users/ajisaka/YARN-7736
      [INFO] Pushing /Users/ajisaka/git/hadoop/hadoop-project/target/site
      [INFO]    >>> to file:///Users/ajisaka/YARN-7736hadoop-project
      

      '/' is missing between YARN-7736 and hadoop-project.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                hboutemy Hervé Boutemy
                Reporter:
                ajisakaa Akira Ajisaka
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: