Uploaded image for project: 'Maven Site Plugin'
  1. Maven Site Plugin
  2. MSITE-286

[ERROR] ResourceManager : unable to find resource 'VM_global_library.vm' in any resource loader.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0-beta-5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      I always get the error below:

      [INFO] Velocimacro : initialization starting.
      [INFO] Velocimacro : adding VMs from VM library template : VM_global_library.vm
      [ERROR] ResourceManager : unable to find resource 'VM_global_library.vm' in any resource loader.
      [INFO] Velocimacro : error using VM library template VM_global_library.vm : org.apache.velocity.exception.ResourceNotFoundException: Unable to find resource 'VM_global_library.vm'
      [INFO] Velocimacro : VM library template macro registration complete.

      this does not seem to affectr my builds or sites generation
      is this normal/abnormal.
      what should i do so that i get rid of this, and that my manager does not feel bad about a product that throws errors even if final result seems ok

      thanks,

      Christian-Luc

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                siveton Siveton Vincent
                Reporter:
                houzecl christian-Luc Houze
              • Votes:
                14 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: