Uploaded image for project: 'Maven Help Plugin'
  1. Maven Help Plugin
  2. MPH-38

mvn help:active-profiles won't show the active profiles in settings.xml

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      linux (never tried it in windows), sun's jdk 1.5.0_12

      Description

      settings.xml has this

      <activeProfiles>
      <activeProfile>appserverConfig</activeProfile>
      </activeProfiles>

      pom.xml of MavenProject2 project has this

      <profile>
      <id>appserverConfig-dev-2</id>
      <activation>
      <activeByDefault>true</activeByDefault>
      <property>
      <name>env</name>
      <value>dev-2</value>
      </property>
      </activation>
      <properties>
      <appserver.home>/path/to/another/dev/appserver2</appserver.home>
      </properties>
      </profile>

      I tried mvn help:active-profiles using the maven 2.1-SNAPSHOT I only got

      • appserverConfig-dev-2 (source: pom)

      appserverConfig defined in settings.xml is not shown

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                brettporter Brett Porter
                Reporter:
                agramirez agramirez
              • Votes:
                3 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: