Uploaded image for project: 'Log4j 2'
  1. Log4j 2
  2. LOG4J2-172

Logging doesn't work in Hibernate

VotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 2.0-beta4
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: SLF4J Bridge
    • Labels:
    • Environment:

      OSX, Tomcat 6, Spring, Hibernate

      Description

      I've been testing a migration from log4j1.x to log4j 2.0 beta 4. So far I've got our application and Spring logging fine using log4j2, but I can't seem to get any output from Hibernate (4). Hibernate uses slf4j, so I've included the bridge, but alas no go.

      I've included the following jars :
      log4j-api-2.0-beta4.jar
      log4j-core-2.0-beta4.jar
      log4j-slf4j-impl-2.0-beta4.jar

      slf4j-api-1.7.2.jar
      slf4j-ext-1.7.2.jar

      My log4j2.xml is as follows:

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

      <log4j:configuration xmlns:log4j='http://jakarta.apache.org/log4j/' monitorInterval="5" status="debug">

      <appenders>

      <Console name="STANDARD_CONSOLE" target="SYSTEM_OUT">
      <PatternLayout pattern="%d [%t] %-5p %20c

      {1}.%M - %m%n"/>
      </Console>

      <RollingFile name="FILE_APPENDER" fileName="/Users/henry/Documents/kulu/tools/logs/server.log"
      filePattern="/Users/henry/Documents/kulu/tools/logs/server-%i.log">
      <PatternLayout>
      <pattern>%d [%t] %-5p %20c{1}

      .%M - %m%n</pattern>
      </PatternLayout>
      <Policies>
      <SizeBasedTriggeringPolicy size="500000 KB"/>
      </Policies>
      <DefaultRolloverStrategy max="5"/>
      </RollingFile>

      <SMTP name="EMAIL_APPENDER" suppressExceptions="false" subject="[KVP] %c

      {1}

      : %m" to="henry.clout@kuluvalley.com"
      from="no_reply@kuluvalley.com" smtpHost="mail.kuluvalley.com" smtpUsername="henry.clout@kuluvalley.com"
      smtpPassword="pw" bufferSize="10">

      <BurstFilter rate="0.1" />
      </SMTP>

      </appenders>

      <loggers>
      <logger name="com.kuluvalley" level="warn">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      <appender-ref ref="STANDARD_CONSOLE" />
      </logger>

      <logger name="com.kuluvalley.guru.server.service.common.PackageServiceImpl" level="info">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      </logger>

      <logger name="org.springframework" level="warn">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      </logger>

      <logger name="org.springframework.security" level="warn">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      </logger>

      <logger name="org.apache.cxf" level="info">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      </logger>

      <logger name="org.hibernate" level="debug">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      <appender-ref ref="STANDARD_CONSOLE" />
      </logger>

      <logger name="org.hibernate.SQL" level="debug">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      <appender-ref ref="STANDARD_CONSOLE" />
      </logger>

      <root level="info">
      <appender-ref ref="FILE_APPENDER" />
      </root>

      </loggers>
      </log4j:configuration>

      Any thoughts as to what could be wrong?

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              bighenry Henry Clout

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Issue deployment