Uploaded image for project: 'Geode'
  1. Geode
  2. GEODE-6954

GatewaySenderMXBean wrongly reports state

    XMLWordPrintableJSON

    Details

      Description

      After creating gateways senders and receivers between two geode clusters replications is established. After restart gateway receiver, list gateways command shows that everything is connected and replication works.

      But when checking gateway sender state over JMX with GatewaySenderMXBean and checking isConnected() I got false, but should be true as it is connected.

      Steps to reproduce issue:

      1. create two sites (geode-examples/wan)
      2. check GW sender stats with jconsole (Connected = true)
      3. stop GW receiver on the remote site (Connected = false)
      4. put some entry (it will be in the queue waiting for connection)
      5. start GW receiver on the remote site (Connected = false)
      6. replication is established, the event is processed to the remote site (Connected = false, should be true)

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mkevo Mario Kevo
                Reporter:
                mkevo Mario Kevo
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0h
                  0h
                  Logged:
                  Time Spent - 1h 20m
                  1h 20m