Uploaded image for project: 'CloudStack'
  1. CloudStack
  2. CLOUDSTACK-9751

if a public IP is assigned to a VM when VR is in starting state, it does not get applied to the vport in Nuage VSD

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.9.0, 4.10.0.0
    • Fix Version/s: 4.9.3.0
    • Component/s: None
    • Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
    • Labels:
      None

      Description

      if a public IP is assigned to a VM when VR is in starting state, it does not get applied to the vport in Nuage VSD.

      Steps to reproduce:-

      1) Create a Isolated Network with Dns Network Offering.
      2) Start a vm in it, it will start a VR
      3) At this time accquire a Public IP and enable static nat (assigned it to VM , Till this time no vport is created for it on the Nuage VSD). No exception come cloudstack says successfully.
      4) After the VM is in running state, the Public Ip in cloudstack is not applied to the Nuage VSD.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                fmaximus Frank Maximus
                Reporter:
                smeetsr Raf Smeets
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: