Uploaded image for project: 'CloudStack'
  1. CloudStack
  2. CLOUDSTACK-8806

Powered off VM's not showing up in WebUI

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Invalid
    • 4.5.1
    • None
    • UI
    • Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
    • CloudStack WebUI 4.5.1 advanced networking

    Description

      Hello I'm new on this jira board.
      But I found a strange behaviour in the Cloudstack WebUI that I like to report:

      Under Home>Infrastructure>Hosts>ESX-ServerXY>Instances

      Only running VM's are shown.
      Even if I select the filter "stopped" I don't see the stopped VM's.

      In this view (Instances on an Esx-Host) the "Filter"-Choices are pretty useless:

      • "All": only showing running VM
      • "mine": I can only access this view as a root-admin
      • "running": shows the same as "all"
      • "stopped": never shows anything, because cloudstack deletes the Info about on what ESX the VM is registered, directly after the VM is stopped.
      • "destroyed": same as "stopped". A destroyed VM is always stopped and in the cloudstack DB not assigned to an esx Host

      Attachments

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            Unassigned Unassigned
            Mat_Lynx Matthias Hänni
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment