Bigtop
  1. Bigtop
  2. BIGTOP-634

Weird output when doing an init action on oozie when it is already running

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 0.4.0
    • Fix Version/s: 0.5.0
    • Component/s: general
    • Labels:
      None

      Description

      [root@localhost ~]# /etc/init.d/oozie init
      /etc/init.d/oozie: line 138: Error: Oozie is running. Stop it first.: command not found
      
      1. BIGTOP-634.patch
        0.6 kB
        Anatoli Fomenko

        Activity

        Roman Shaposhnik made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]
        Konstantin Boudnik made changes -
        Status Patch Available [ 10002 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Anatoli Fomenko made changes -
        Status Open [ 1 ] Patch Available [ 10002 ]
        Anatoli Fomenko made changes -
        Attachment BIGTOP-634.patch [ 12542221 ]
        Anatoli Fomenko made changes -
        Assignee Anatoli Fomenko [ anatoli.fomenko ]
        Roman Shaposhnik made changes -
        Field Original Value New Value
        Fix Version/s 0.5.0 [ 12321865 ]
        Bruno Mahé created issue -

          People

          • Assignee:
            Anatoli Fomenko
            Reporter:
            Bruno Mahé
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development