Uploaded image for project: 'Axis2'
  1. Axis2
  2. AXIS2-4327

Link to Quickstart Guide is dead from http://ws.apache.org/axis2/download/1_4_1/download.cgi

Agile BoardAttach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Trivial
    • Resolution: Fixed
    • None
    • 1.5.3, 1.6.0
    • None
    • None

    Description

      The link to the Quickstart Guide is from http://ws.apache.org/axis2/download/1_4_1/download.cgi points to http://ws.apache.org/axis2/download/1_4_1/1_4_1/quickstartguide.html which is dead.

      The correct link appears to be http://ws.apache.org/axis2/1_4_1/quickstartguide.html which is the link from http://ws.apache.org/axis2/.

      Thanks for a great tool everyone. I'd fix it, but I really don't have a clue how to access the code in a productive way.

      Attachments

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            veithen Andreas Veithen
            dblanchard dblanchard
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - 0.5h
              0.5h
              Remaining:
              Remaining Estimate - 0.5h
              0.5h
              Logged:
              Time Spent - Not Specified
              Not Specified

              Issue deployment