Uploaded image for project: 'Atlas'
  1. Atlas
  2. ATLAS-3926

Atlas1.2 with Kerberos problem

    XMLWordPrintableJSON

    Details

      Description

      Hello, everyone. Recently, I encountered a problem with Kerberos when deploying atlas.I tried to deploy atlas service on my CDH cluster with CDH version 5.16 and Kerberos service deployed.My installation method is Atlas 1.2 integrated CDH HBase and external 5.5.1 Solr

      When I start the atlas service, I can successfully access the atlas web page through my computer:

      But when I tried to import hive metadata information, something went wrong,as shown in the figure below:

      It seems to indicate that I don't have a valid Kerberos principal?

      Here is part of my atlas configuration file  atlas-application.properties:

      Can anyone tell me what the problem is,thanks.

       

        Attachments

        1. image-2020-08-26-16-34-34-457.png
          209 kB
          yuyu
        2. image-2020-08-25-16-38-45-645.png
          194 kB
          yuyu
        3. image-2020-08-25-16-35-09-836.png
          7 kB
          yuyu
        4. image-2020-08-25-16-34-41-642.png
          80 kB
          yuyu
        5. image-2020-08-25-16-31-28-330.png
          96 kB
          yuyu
        6. image-2020-08-25-16-31-23-439.png
          96 kB
          yuyu
        7. image-2020-08-25-16-30-34-221.png
          2 kB
          yuyu
        8. image-2020-08-25-16-29-29-667.png
          44 kB
          yuyu
        9. image-2020-08-25-16-29-12-906.png
          44 kB
          yuyu

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              yuyu_1998 yuyu
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: