Aries
  1. Aries
  2. ARIES-812

Build break: failures in org.apache.aries.jpa.container.itest.JPAContainerDataSourceFactoryTest.testDataSourceFactoryXALifecycle and elsewhere

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      Investigations suggest that this test is failing because org.apache.aries.jndi.core_0.3.2.SNAPSHOT and org.apache.aries.jndi.url_0.3.2.SNAPSHOT are failing to resolve:

      org.osgi.framework.BundleException: The bundle "org.apache.aries.jndi.url_0.3.2.
      SNAPSHOT [17]" could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package
      : org.apache.aries.util.log; version="[0.1.0,0.2.0)"

      This package is not exported by the version of org.apache.aries.util in the test runtime:

      org.apache.aries.util_0.4.0 [9]
      Id=9, Status=ACTIVE Data Root=C:\Users\mnuttall\AppData\Local\Temp\paxexa
      m_runner_mnuttall\equinox\org.eclipse.osgi\bundles\9\data
      No registered services.
      No services in use.
      Exported packages
      org.apache.aries.util; version="0.4.0"[exported]
      org.apache.aries.util.tracker; version="0.4.0"[exported]
      org.apache.aries.util.nls; version="0.3.0"[exported]
      org.apache.aries.util.io; version="0.1.0"[exported]
      org.apache.aries.util.service.registry; version="0.1.0"[exported]
      org.apache.aries.util.manifest; version="0.1.0"[exported]
      org.apache.aries.util.filesystem; version="0.1.0"[exported]
      Imported packages
      org.osgi.framework; version="1.6.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v20110613 [0]>
      org.osgi.util.tracker; version="1.5.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v20110613 [0]>

      org.slf4j; version="1.5.6"<org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api_1.5.0 [4]>
      org.osgi.service.framework; version="1.0.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v20110613
      [0]>
      org.osgi.framework.launch; version="1.0.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v20110613
      [0]>
      org.eclipse.osgi.internal.loader; version="0.0.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v20
      110613 [0]>
      org.eclipse.osgi.framework.internal.core; version="0.0.0"<org.eclipse.osgi_3
      .7.0.v20110613 [0]>
      org.eclipse.osgi.framework.adaptor; version="0.0.0"<org.eclipse.osgi_3.7.0.v
      20110613 [0]>
      No fragment bundles
      Named class space
      org.apache.aries.util; bundle-version="0.4.0"[provided]
      No required bundles

      It looks like something bad has happened to org.apache.aries.util. Investigations continue.

        Activity

        Mark Nuttall created issue -
        Hide
        Mark Nuttall added a comment -
        Show
        Mark Nuttall added a comment - Aries build back to stable as of https://builds.apache.org/job/Aries/1331/testReport/
        Mark Nuttall made changes -
        Field Original Value New Value
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
        Open Open Resolved Resolved
        2d 20h 54m 1 Mark Nuttall 23/Jan/12 13:35

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Mark Nuttall
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development