Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Broker
    • Labels:

      Description

      Hello,
      We are using AMQ 5.5.

      It has been working perfectly since we upgraded from 5.3 to 5.5. But, this morning out of nowhere the broker started reporting a bunch of durable subscribers as inactive i.e. placed them under 'false' folder in 'Subscription' folder. And the 'Durable' and 'Non-Durable' folders under 'Subscription' went missing. Upon further investigation, we found that the subscribers marked as false (inactive) were actually subscribed to the resp. topics and were active.
      Some publishers were also not able to publish messages.

      We tried looking through activemq.log and kahadb.log files but nothing could be found. In the end we had to restart the broker to get it back to normal state.

      Have you ever come across a situation like this before? Any thoughts on what could have caused this to happen?

      Thank you in Advance.
      Hari

        Activity

        Hariharan created issue -
        Hariharan made changes -
        Field Original Value New Value
        Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
        Resolution Not A Problem [ 8 ]

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Hariharan
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development