Uploaded image for project: 'Ambari'
  1. Ambari
  2. AMBARI-19346

Rat check failure on Ambari unit test jobs @ builds.apache.org

VotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Blocker
    • Resolution: Fixed
    • 2.5.0
    • 2.5.0
    • contrib
    • None

    Description

      For some reason, on builds.apache.org, the woff2 file is not being recognized as a binary file, while when I try to repro on my local machine, it is recognized as such.
      builds.apache.org:
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.woff
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.ttf
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.eot
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.woff2
      !????? contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.woff2
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.eot
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.ttf
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.woff
      local:
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.eot
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.ttf
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.woff
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-300.woff2
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.eot
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.ttf
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.woff
      B contrib/views/hive20/src/main/resources/ui/public/fonts/roboto/roboto-v15-latin-regular.woff2

      This is causing the rat check to fail on builds.apache.org.
      branch-2.5: https://builds.apache.org/job/Ambari-branch-2.5/624/console
      trunk: https://builds.apache.org/job/Ambari-trunk-commit/6339/console

      BTW, roboto fonts are Apache 2.0 licensed: https://github.com/google/roboto/blob/master/LICENSE

      Attachments

        1. AMBARI-19346.patch
          0.9 kB
          Yusaku Sako

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            u39kun Yusaku Sako
            u39kun Yusaku Sako
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Issue deployment