Issue 37131 - WMF/EMF Import: imported graphic appears as blotch
WMF/EMF Import: imported graphic appears as blotch
Status: ACCEPTED
Product: Impress
Classification: Application
Component: open-import
680m60
All Windows 2000
: P3 trivial (vote)
: ---
Assigned To: AOO issues mailing list
: oooqa
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-14 09:14 UTC by alan
Modified: 2013-08-07 15:21 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Issue Type: DEFECT
Latest Confirmation on: ---
Developer Difficulty: ---


Attachments
PPT example with graphic (slide 2) (1.04 MB, application/vnd.ms-powerpoint)
2004-11-14 09:17 UTC, alan
no flags Details
Slide 2 as it appears in PowerPoint (42.25 KB, image/jpeg)
2004-11-14 09:18 UTC, alan
no flags Details
Slide 2 as it appears in OOo (39.70 KB, image/jpeg)
2004-11-14 09:18 UTC, alan
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this issue.
Description alan 2004-11-14 09:14:50 UTC
In the attached PowerPoint presentation, in slide 2, the emblem in the bottom
right corner is not imported properly, and appears as a white blotch.
Comment 1 alan 2004-11-14 09:17:28 UTC
Created attachment 19243 [details]
PPT example with graphic (slide 2)
Comment 2 alan 2004-11-14 09:18:11 UTC
Created attachment 19244 [details]
Slide 2 as it appears in PowerPoint
Comment 3 alan 2004-11-14 09:18:47 UTC
Created attachment 19245 [details]
Slide 2 as it appears in OOo
Comment 4 wolframgarten 2004-11-15 07:09:06 UTC
Seems to be a problem with clipping or so. Reassingned to Sven. Please have a look.
Comment 5 sven.jacobi 2005-05-25 15:17:53 UTC
accepted
Comment 6 dridgway 2007-01-10 23:26:42 UTC
Still reproducible with OO 2.1 / OS X. Note that it looks just as bad in
PowerPoint:mac 2004, so OO is not the only one troubled by this file. Added
oooqa keyword.