Uploaded image for project: 'XMLBeans'
  1. XMLBeans
  2. XMLBEANS-359

While parsing an XML the domain model generated by XMLBeans claims to be empty even if the toString print out the loaded XML

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: Version 2.3
    • Fix Version/s: Version 2.3
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      MacOSX / jdk1.5

      Description

      Using XMLBeans I have created a domain of classes from the XSD (provided with the testcase) obtaining a JAR file.
      Than I tried to parse the XML expecting to have a a domain model loaded in memory with the XML values but as you can see looking at the test I wrote I expect to obtain a count attribute with value 11 but I always has a 0 reposnse.

      This is the oupute of my test

      There was 1 failure:
      1) testXMLBeansUnmarshalling(TestXMLBeansStuffs)junit.framework.AssertionFailedError: expected:<11> but was:<0>
      at TestXMLBeansStuffs.testXMLBeansUnmarshalling(TestXMLBeansStuffs.java:21)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)

      FAILURES!!!
      Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0

        Attachments

        1. ValidationXSD.tgz
          18 kB
          Gian Carlo Pace
        2. bugTestCase.tar.gz
          7 kB
          Gian Carlo Pace

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              gicappa Gian Carlo Pace
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: