Uploaded image for project: 'Xerces-C++'
  1. Xerces-C++
  2. XERCESC-1985

I get empty strings from the startElements

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 3.1.1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux Ubuntu 12.04

      Description

      I have installed xerces 3.1.1 and xalan 1.11. I have developped a simple Handler (inherited from DefaultHandler) but when I parse an xml file I don't get the tag which should be reported by the startElement function. Here is the code :

      void XMLIOHandler::startElement(const XMLCh* const uri,
      const XMLCh* const localname,
      const XMLCh* const qname,
      const Attributes& attrs) {
      char *element_ptr = NULL;

      element_ptr = XMLString::transcode(localname);
      first_element = element_ptr;
      cerr << first_element << endl;
      XMLString::release(&element_ptr);
      }

      it always display an empty string. I really don't know how to solve this. I am doing something wrong ?
      Best regards,
      JM

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              jmricher Jean-Michel Richer
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: