Struts 2
  1. Struts 2
  2. WW-3156

not able to specify css class for up and down arrows in option transfer select tag and script errors

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 2.1.6
    • Fix Version/s: 2.1.8
    • Component/s: "New" API
    • Labels:
      None
    • Flags:
      Important

      Description

      I am not able to specify the css class for the up and down arrows in option transferselect tag and I am getting a script error as 'strutsUtil' is undefined

      If i use tooltip i am getting a javascript error as 'in_obj' Undefined.

        Activity

        Hide
        Wes Wannemacher added a comment -

        Do you have the s:head or sx:head tag? StrutsUtil gets pulled in by the s:head tag. Javascript forms of validation depend on it so if you are not properly including it, you will have future problems.

        Show
        Wes Wannemacher added a comment - Do you have the s:head or sx:head tag? StrutsUtil gets pulled in by the s:head tag. Javascript forms of validation depend on it so if you are not properly including it, you will have future problems.
        Hide
        lokesha added a comment -

        Hi Wannemacher,
        I have sx:head and i am using ajax in my page .do i need to add s:head tag also?? And how can i specify css for the up and down arrows and i am not finding any way to give css for label too...

        Show
        lokesha added a comment - Hi Wannemacher, I have sx:head and i am using ajax in my page .do i need to add s:head tag also?? And how can i specify css for the up and down arrows and i am not finding any way to give css for label too...
        Hide
        Wes Wannemacher added a comment -

        sorry, I haven't had a chance to come back to this. Try posting your problem to user@struts.apache.org, it will help to nail the problem down a little further, but remember to post what you find here so that we can fix (if necessary).

        Show
        Wes Wannemacher added a comment - sorry, I haven't had a chance to come back to this. Try posting your problem to user@struts.apache.org, it will help to nail the problem down a little further, but remember to post what you find here so that we can fix (if necessary).
        Hide
        musachy added a comment -

        please ask questions in the users mailing list

        Show
        musachy added a comment - please ask questions in the users mailing list
        Hide
        J Timreck added a comment -

        There were two different issues reported here. The second - "If i use tooltip i am getting a javascript error as 'in_obj' Undefined" - is an error that will occur when using IE (and judging by the code Konqueror as well). I ran into this problem after adding javascript tooltips to a page. It looks like the code in domTT.js was minified but the object references within the eval() statements did not get replaced with the numeric identifier.

        In other words, eval("in_obj.currentStyle."+_39) should read eval("_37.currentStyle." +_39)

        Show
        J Timreck added a comment - There were two different issues reported here. The second - "If i use tooltip i am getting a javascript error as 'in_obj' Undefined" - is an error that will occur when using IE (and judging by the code Konqueror as well). I ran into this problem after adding javascript tooltips to a page. It looks like the code in domTT.js was minified but the object references within the eval() statements did not get replaced with the numeric identifier. In other words, eval("in_obj.currentStyle."+_39) should read eval("_37.currentStyle." +_39)

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            lokesha
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development