Uploaded image for project: 'Maven Wagon'
  1. Maven Wagon
  2. WAGON-378

NullPointerException in LightweightHttpWagon.openConnectionInternal()

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 2.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: wagon-http-lightweight
    • Labels:
      None

      Description

      I got a NullPointerException when I try to create a connection with LightweightHttpWagon.

      Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
      at org.apache.maven.wagon.providers.http.LightweightHttpWagon.openConnectionInternal(LightweightHttpWagon.java:277)
      at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.openConnection(AbstractWagon.java:105)
      at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.connect(AbstractWagon.java:207)
      at org.apache.maven.wagon.AbstractWagon.connect(AbstractWagon.java:124)
      at com.zalavaari.maven.linkeddata.util.MavenRepoLeecher.leech(MavenRepoLeecher.java:29)
      at com.zalavaari.maven.linkeddata.Main.leech(Main.java:34)
      at com.zalavaari.maven.linkeddata.Main.main(Main.java:16)

      I can reproduce it in 2.2, 2.1 and 2.0.
      1.0 seems okay.

      I can create and attach a minimal project for reproducing the problem if needed, but as I see, the problem is trivial.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              zalavaari Mark Zalavari

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Issue deployment