Velocity
  1. Velocity
  2. VELOCITY-580

Multi line comments simply don't work inside a macro

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Engine
    • Labels:
      None

      Description

      This very simple macro:

      #macro(tabSection_begin $sectionTitle)
      a
      #*

      test

      *#
      b
      #end

      produces :

      a *# b

      (notice the presence of the end of comment "*#" in the result !)

      This worked as intended in 1.3.1.

        Issue Links

          Activity

          Mark Thomas made changes -
          Workflow Default workflow, editable Closed status [ 12551960 ] jira [ 12552339 ]
          Mark Thomas made changes -
          Workflow jira [ 12419518 ] Default workflow, editable Closed status [ 12551960 ]
          Will Glass-Husain made changes -
          Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Nathan Bubna made changes -
          Field Original Value New Value
          Link This issue is part of VELOCITY-537 [ VELOCITY-537 ]
          BoD created issue -

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              BoD
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development