Uploaded image for project: 'Tika'
  1. Tika
  2. TIKA-3441

tika server stuck in loop trying to bind

Agile BoardAttach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.25
    • Fix Version/s: 2.0.0, 1.27
    • Component/s: docker, server
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      Tika seems to be stuck in a loop trying to bind. Please see the attached logs.
      It is also using a lot of CPU while doing that, so in an environment with horizontal scaling it causes other containers to spin up.

      This seems to happen from time to time to one of the multiple containers running, normally everything runs smoothly.  

      Not sure why it fails to bind in the first place (it's running in docker).

      I suspect that it may be related to the fact that it is trying to bind very quickly.

      Ideas on how to debug this issue further are welcome.

       

        Attachments

        1. logs_before.txt
          12 kB
          Cristian Zamfir
        2. bind_issue.txt
          621 kB
          Cristian Zamfir

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              zamf Cristian Zamfir

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Issue deployment