Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.0
    • Fix Version/s: 4.1
    • Component/s: Framework
    • Labels:
      None
    • Environment:
      4.0

      Description

      I have 2 forms on a page:

      template
      <form jwcid="@Form"></form>
      <form jwcid="form"></form>

      specification
      <component id="form" type="Form" />

      The generated HTML:

      <form ... name="Form" id="Form">....</form>
      <form ... name="form" id="form">...</form>

      So the name & id attributes of the 2 forms have almost the same value, they differ only in the case of the first character.
      This causes strange behaviour when submitting: clicking on a LinkSubmit (I tested only with LinkSubmit) in the second form will submit the first form, not the second.

      It works as expected when I name the second form as "Form" in which case the generated HTML is

      <form ... name="Form" id="Form">....</form>
      <form ... name="Form_1" id="Form_1">...</form>

      Regards,
      Norbi

        Activity

        Hide
        Jesse Kuhnert added a comment -

        Component id calculation/renders have been revamped in 4.1, this shouldn't be able to happen anymore.

        Show
        Jesse Kuhnert added a comment - Component id calculation/renders have been revamped in 4.1, this shouldn't be able to happen anymore.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Norbert Sándor
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development