Uploaded image for project: 'Syncope'
  1. Syncope
  2. SYNCOPE-1491

a install WITHOUT tests appears to be needed before the tests can be run

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 3.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: documentation
    • Labels:
      None

      Description

      I am just starting to set up a build of Syncope from source.

      I forked the Github and set up a new Centos 7

      Maven home: /opt/apache-maven-3.6.2
      Java version: 12.0.2, vendor: Oracle Corporation, runtime: /opt/jdk-12.0.2
      Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8
      OS name: "linux", version: "3.10.0-957.27.2.el7.x86_64", arch: "amd64", family: "unix"

      I did the

      mvn clean install

      But that errored out in a test that needed the Core before the core had been build.

      I found that doing a mvn -PskipTests,all then a
      mvn -PskipTests,install

      completes and then the

      mvn clean install works fine.

      This is my first day in Maven so I am not sure what is going on.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              pwd Philip W. Dalrymple III
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: