Uploaded image for project: 'Syncope'
  1. Syncope
  2. SYNCOPE-113

Adding schema mapping to new resource requires changing connector

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.0.0-incubating
    • Fix Version/s: 1.0.0-incubating
    • Component/s: console
    • Labels:
      None

      Description

      When creating a new resource, the interface requires the connector to be changed to a new connector prior to adding a schema mapping.

      For example, in embedded mode, if one goes to create a new resource then immediately goes to the 'Schema Mappings' tab, it is impossible to add schema mappings, even if the default connector ConnInstance100 is the desired connector. The user needs to go back to 'Resource Details' and select another connector, such as H2 (then select the original connector if that was what he or she wanted) prior to being able to add a schema mapping.

      This is really difficult to notice if you have only one connector, as there doesn't appear to be any way to add a schema mapping.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              fmartelli fabio martelli
              Reporter:
              defreez Daniel DeFreez
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: