Uploaded image for project: 'Subversion'
  1. Subversion
  2. SVN-4452

Daily occurrence: CPU saturated at 100% on Server

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 1.8.x
    • Fix Version/s: ---
    • Component/s: unknown
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Windows 7

      Description

      Config:
      
      OS:                          Windows 2012 Server 64bit
                                      1TB SSD 
                                      8GiB RAM
      
      Software version	                        4.0.2-3732.117
      Subversion version	                        1.8.3-3732.117
      Running since	                                11/21/2013 14:06:28 PST
      Repo health	                                Total repositories: 2 - Go to the Repositories tab to create or discover 
      repositories.
      Throughput on primary interface	0.0 B/s IN (over about 5 minutes); 0.0 B/s OUT (over about 5 minutes)
      Disk Usage	                                as of 11/22/2013 11:10:31 PST
      Used space on root volume	        565.43 GB
      Used space by repositories	        138.65 GB
      Free space on repository volume	328.81 GB
      Authenticating with LDAP AD
      
      ~45 active user
      
      
      We migrated Two days ago.  
      I dumped the repo to a new physical machine and imported it through the Web Interface.
      Every day, at some point, the repository becomes inaccessible.
      I RDC to the box and Apache is using 100% of the CPU.  The entire machine is performing ridiculously slow.
      
      A restart of the Service restores CPU to normal and everyone carries on until the next occurrence.
      
      I parsed the error log for yesterday counting occurrences of all AH errors:
      
      occurrences: DEBUG Code
      
      545112          AH01626:
      206385          AH01691:
      206377          AH01697:
      139630          AH01384:
              24          AH00361:
                4          AH01316:
                2          AH01320:
                2          AH01318:
                2          AH00408:
                2          AH00403:
                2          AH00348:
                2          AH00334:
                1          AH01284:
                1          AH00456:
                1          AH00455:
                1          AH00453:
                1          AH00431:
                1          AH00422:
                1          AH00418:
                1          AH00411:
                1          AH00407:
                1          AH00402:
                1          AH00391:
                1          AH00359:
                1          AH00357:
                1          AH00354:
                1          AH00352:
                1          AH00096:
                1          AH00094:
      
      I looked at the error log unto the point of the restart.  I could not see anything obvious.
      I also look in the event viewer and see nothing.
      

      Original issue reported by dkelsey

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              subversion-importer Subversion Importer
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: