Uploaded image for project: 'Subversion'
  1. Subversion
  2. SVN-4423

https://username@host doesn't work with serf

VotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: trunk
    • Fix Version/s: ---
    • Component/s: libsvn_ra_serf
    • Labels:
      None

      Description

      Set up apache with SSL and authn. The following command works with 1.7/neon, it
      prompts for the password associated with the user in the URL.
      
      svn ls https://pm@localhost:8887/obj/repo
      
      the apache access log starts:
      
      ::1 - - [10/Sep/2013:15:33:17 +0100] "OPTIONS /obj/repo HTTP/1.1" 401 401 Length:104
      ::1 - pm [10/Sep/2013:15:33:19 +0100] "OPTIONS /obj/repo HTTP/1.1" 200 188
      Length:104
      
      With 1.8/serf the command simply fails with 400 'Bad request'.  The apache
      access log is just:
      
      ::1 - - [10/Sep/2013:15:34:20 +0100] "OPTIONS /obj/repo HTTP/1.1" 400 226 Length:131
      
      Reported on users:
      
      http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/subversion-users/201309.mbox/%3C55919B0F-5FE4-40F0-ADEC-2EDE19384398@gmail.com%3E
      http://svn.haxx.se/users/archive-2013-09/0085.shtml
      
      This is a regression from 1.7/neon.
      

        Attachments

        1. 1_outgoing.c.patch
          0.1 kB
          Subversion Importer

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              philipm Philip Martin

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Issue deployment