Uploaded image for project: 'Streams'
  1. Streams
  2. STREAMS-499

site:stage and site:publish problem with 0.5-incubating

VotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • None
    • 0.5.1
    • None
    • None

    Description

      site:stage and site:publish don't work as expected on 0.5-incubating.

      when staging the site, the sub-modules don't wind up in the right place. same when publishing.

      the cause is:
      <distributionManagement>
      <site>
      <url>scm:svn:https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/streams/site/trunk/content/site/${project.version}/${project.artifactId}</url>

      needs to be:
      <url>scm:svn:https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/streams/site/trunk/content/site/${project.version}/streams-project</url>

      Attachments

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            steveblackmon Steve Blackmon
            steveblackmon Steve Blackmon
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 4h
                4h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 4h
                4h
                Logged:
                Time Spent - Not Specified
                Not Specified

                Slack

                  Issue deployment