Uploaded image for project: 'Solr'
  1. Solr
  2. SOLR-8157

Dead link to replicas in AngularUI

Agile BoardAttach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • None
    • None
    • Admin UI

    Description

      Dead link to shard replica admin UI - missing # in URL.

      Reproduce:

      1. Start Solr in cloud mode bin/solr start -e cloud -noprompt
      2. Go to Angular UI, collection overview:
        http://localhost:8983/solr/index.html#/gettingstarted/collection-overview
      3. For one of the shards, expand one of its replicas
      4. Click the core name, e.g.
        http://192.168.127.63:8983/solr/gettingstarted_shard1_replica2

      This link is not valid. It should have had a # after solr/

      Another issue is that it points to the OLD UI, perhaps it should stay in the new?

      Attachments

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            upayavira Upayavira
            janhoy Jan H√łydahl
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment