Uploaded image for project: 'Sling'
  1. Sling
  2. SLING-9462

Sub Maven Project fails in Check Preprocessor Run

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: slingfeature-maven-plugin 1.3.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Feature Model
    • Labels:
      None

      Description

      When I have a parent POM (package 'pom') and only have sub modules in there and then a submodule wants to create a Feature Model using 'include-artifact' then the build fails with the message: 'The slingfeature preprocessor did not run'.

      Running the build from the child does just fine.

       

      Debugging this yields a strange issue where the ProjectHelper.storeProjectInfo() is using another Maven Project instance (info.project) than the one given to the ProjectHelper.checkProcessorRun() - hence the failure.

       

      This is very irritating because the suggested fix is not fixing it (extensions = true).

       

      My guess is that this is a problem with sub modules where the testing is not done with the same Maven Project instance and hence the stored Context Value is then not found.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              andysch Andreas Schaefer
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: