Santuario
  1. Santuario
  2. SANTUARIO-279

Missing the default xmlsecurity.properties

    Details

    • Type: Improvement Improvement
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: Java 1.4.5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Java
    • Security Level: Public (Public issues, viewable by everyone)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows with the Polish locale

      Description

      xmlsec-*.jar does not include the default /org/apache/xml/security/resource/xmlsecurity.properties (included are de and en) this causes problems on systems which locale is neither German nor English.

      Please rename xmlsecurity_en.properties to xmlsecurity.properties.

        Activity

        Hide
        Colm O hEigeartaigh added a comment -

        Hi,

        Could you update the JIRA with the error you are getting? The default configuration file has a "Bundles defaultLanguageCode="en" defaultCountryCode="US">..." fragment, which means that xmlsecurity_en.properties gets loaded by default. I don't see a dependency on the locale in the code - you must change the configuration manually to load a different properties file.

        Colm.

        Show
        Colm O hEigeartaigh added a comment - Hi, Could you update the JIRA with the error you are getting? The default configuration file has a "Bundles defaultLanguageCode="en" defaultCountryCode="US">..." fragment, which means that xmlsecurity_en.properties gets loaded by default. I don't see a dependency on the locale in the code - you must change the configuration manually to load a different properties file. Colm.
        Hide
        Alexei Sadovnikov added a comment -

        I'm sorry, we do not have the stack trace anymore, it was in the year 2009. I believe it was MissingResourceException. The problem appeared on JBoss AS during a login.

        Show
        Alexei Sadovnikov added a comment - I'm sorry, we do not have the stack trace anymore, it was in the year 2009. I believe it was MissingResourceException. The problem appeared on JBoss AS during a login.
        Hide
        Colm O hEigeartaigh added a comment -

        Marking this as "Cannot Reproduce" for the time being.

        Colm.

        Show
        Colm O hEigeartaigh added a comment - Marking this as "Cannot Reproduce" for the time being. Colm.

          People

          • Assignee:
            Colm O hEigeartaigh
            Reporter:
            Alexei Sadovnikov
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - 1h
              1h
              Remaining:
              Remaining Estimate - 1h
              1h
              Logged:
              Time Spent - Not Specified
              Not Specified

                Development