Uploaded image for project: 'Oozie'
  1. Oozie
  2. OOZIE-1540

When oozie.zookeeper.oozie.id is not specified, its using a space instead of the hostname

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: trunk
    • Fix Version/s: 4.1.0
    • Component/s: HA
    • Labels:
      None

      Description

      If you don't specify oozie.zookeeper.oozie.id it supposed to default to the hostname. oozie-default.xml has this set to " " (space), which I misremembered how Configuration handled this, so currently, if you do this, all Oozie servers in the HA namespace will have the same id (i.e. " ") and will overwrite each other's entry in the service discovery in ZK, leaving only one. This makes certain HA functionalities not work, including anything that relies on the service discovery such as log streaming.

        Attachments

        1. OOZIE-1540.patch
          2 kB
          Robert Kanter
        2. OOZIE-1540.patch
          2 kB
          Robert Kanter

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                rkanter Robert Kanter
                Reporter:
                rkanter Robert Kanter
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: