OFBiz
  1. OFBiz
  2. OFBIZ-2956

EditSurveyResponse only creates, won't update.

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Trunk
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: content
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Trunk from 816031

      Description

      If I bring up a SurveyResponse, content/control/FindSurveyResponse?surveyId=NNNN
      And then try to edit the response, content/control/EditSurveyResponse?surveyResponseId=ZZZZZ
      It looks as if submitting changes is always creating a new response, instead of editing one in place.
      This is true even if "Allow Update" = "Y".

      I believe the intended behavior is that createSurveyResponse in SurveyServices.xml is a "create or update" service.

        Issue Links

          Activity

          James McGill created issue -
          James McGill made changes -
          Field Original Value New Value
          Link This issue is duplicated by OFBIZ-2981 [ OFBIZ-2981 ]
          Gavin made changes -
          Workflow jira [ 12477287 ] OFbiz Workflow [ 12506765 ]
          Jacopo Cappellato made changes -
          Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
          Resolution Duplicate [ 3 ]
          Jacopo Cappellato made changes -
          Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              James McGill
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development