Uploaded image for project: 'OFBiz'
  1. OFBiz
  2. OFBIZ-10096

Error on updating sub content of CMS webSIte

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • Trunk
    • 17.12.01
    • content
    • None

    Description

      Steps to reproduce:
      1. Go to Content component https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/content/control/main
      2. Click on webSiteId link of any website with sub-content as webpage (https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/content/control/EditWebSite?webSiteId=CmsSite)
      3. Click on CMS from submenu (https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/content/control/WebSiteCms?webSiteId=CmsSite)
      4. From WebSIteNav, click on Cms Site Demo Home page
      Edit content in editor and click save button (available in editor)
      It gives error:

      The Following Errors Occurred:

      The following required parameter is missing: [IN] [updateContentAssoc.contentIdTo]

      Attachments

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            adityasharma Aditya Sharma
            adityasharma Aditya Sharma
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment