Uploaded image for project: 'Maven'
  1. Maven
  2. MNG-5235

Profiles not activated according to property values

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 3.0.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Profiles
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 7

      Description

      I am trying to activate profiles according to properties defined in the pom.xml. Unfortunately, the profiles are never activated, no matter what value is set for the defined property. I double-checked my pom.xml with existing documentation.

      The attached example contains two profiles who echo the property value. These are never displayed in the output. However, documentation says a profile should be invoked if the activation section property values are met.

      There is also something unclear in the existing documentation. Is it possible to enable multiple profiles with properties in a single run or is only one profile selected at most in a single run?

        Attachments

        1. pom.xml
          4 kB
          Jérôme Verstrynge

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              jverstry Jérôme Verstrynge
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: