Maven
  1. Maven
  2. MNG-4840

Prerequisites is not working on m3

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0-alpha-6, 3.0-alpha-7, 3.0-beta-1, 3.0-beta-2, 3.0-beta-3
    • Fix Version/s: 3.0.2
    • Component/s: POM
    • Labels:
      None

      Description

      I set my plugin to prerequisite on maven 4 (ok, it doesn't exists yet), but the build just passed =/

      Sample attached

      1. mng-001.zip
        3 kB
        velo
      2. testapp.tar
        10 kB
        mark petrovic

        Issue Links

          Activity

          velo created issue -
          Benjamin Bentmann made changes -
          Field Original Value New Value
          Link This issue is related to MNG-404 [ MNG-404 ]
          Benjamin Bentmann made changes -
          Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
          Fix Version/s 3.0.2 [ 16952 ]
          Assignee Benjamin Bentmann [ bentmann ]
          Resolution Fixed [ 1 ]
          mark petrovic made changes -
          Attachment testapp.tar [ 53495 ]
          jwalton made changes -
          Link This issue is duplicated by MNG-5501 [ MNG-5501 ]
          Mark Thomas made changes -
          Project Import Sun Apr 05 08:49:45 UTC 2015 [ 1428223785911 ]
          Mark Thomas made changes -
          Workflow jira [ 12715109 ] Default workflow, editable Closed status [ 12754725 ]
          Mark Thomas made changes -
          Project Import Sun Apr 05 21:45:26 UTC 2015 [ 1428270326204 ]
          Mark Thomas made changes -
          Workflow jira [ 12951471 ] Default workflow, editable Closed status [ 12987652 ]

            People

            • Assignee:
              Benjamin Bentmann
              Reporter:
              velo
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development