Uploaded image for project: 'Maven'
  1. Maven
  2. MNG-3688

Not activating profiles correctly

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Incomplete
    • Affects Version/s: 3.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Embedding, IDEs
    • Labels:
      None

      Description

      Mevenide doesn't properly load profiles based on <activation/>. More correctly, it doesn't properly not activate a profile when

      <activation>
      <file>
      <missing>some.file</missing>
      </file>
      </activation>

      is specified. The profile is activated regardless when running from netbeans.

      maven 2.0.9 console:
      Activated Profiles:
      test-active

      maven 2.1-SNAPSHOT console:
      Activated Profiles:
      test-active

      mevenide 3.1.3 (NB61FCS branch):
      Activated Profiles
      test-active
      test-not-active

      test-not-active should only be activated when pom.xml is missing.

      Test project attached.

        Attachments

        1. profilereprod.tar.gz
          1 kB
          Magne Nordtveit

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              magne.n Magne Nordtveit
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: