Uploaded image for project: 'Mesos'
  1. Mesos
  2. MESOS-4449

SegFault on agent during executor startup

Attach filesAttach ScreenshotVotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Blocker
    • Resolution: Fixed
    • 0.26.0
    • 0.26.1, 0.27.0
    • None
    • Mesosphere Sprint 27
    • 1

    Description

      When repeatedly performing our system tests we have found that we get a segfault on one of the agents. It probably occurs about one time in ten. I have attached the full log from that agent. I've attached the log from the agent that failed and the master (although I think this is less helpful).

      To reproduce

      • I have no idea. It seems to occur at certain times. E.g. like if a packet is created right on a minute boundary or something. But I don't think it's something caused by our code because the timestamps are stamped by mesos. I was surprised not to find a bug already open.

      Attachments

        1. master.txt
          303 kB
          Philip Winder
        2. agent.txt
          9 kB
          Philip Winder

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            anandmazumdar Anand Mazumdar
            philwinder Philip Winder
            Joris Van Remoortere Joris Van Remoortere
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Agile

                Completed Sprint:
                Mesosphere Sprint 27 ended 01/Feb/16
                View on Board

                Slack

                  Issue deployment