Uploaded image for project: 'Mesos'
  1. Mesos
  2. MESOS-3702

Mesos UI -> Slaves shows not all resources when roles applied

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 0.22.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: webui
    • Labels:

      Description

      When using Mesos Roles for splitting resources Mesos Web UI not showing them right.

      I have 6 roles configured on master node:
      MESOS_ROLES=slave_public,cassandra,elastic,hdfs,kafka,generic

      The mesos slave resource configuration:
      MESOS_RESOURCES="cpus(cassandra):2;mem(cassandra):16384;disk(cassandra):1048576;ports(cassandra):[9000-9999];cpus(elastic):4;mem(elastic):16384;disk(elastic):2097152;ports(elastic):[5052-5053];cpus(hdfs):4;mem(hdfs):16384;disk(hdfs):4194304;ports(hdfs):[8000-8999,50000-50999];cpus(kafka):2;mem(kafka):16384;disk(kafka):10;ports(kafka):[1025-1026];cpus(generic):4;mem(generic):65536;disk(generic):3145718;ports(generic):[1027-2180,2182-3887,3889-5049,5054-7999,10000-49999,51000-65535];"

      When i open up Mesos UI -> Slaves, it shows only 4 cpu, 64 ram and 3TB disk for each slave, which is not all resources, just 'generic' one

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              tpolekhin Tymofii
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: