Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.7.x
    • Fix Version/s: 2.8
    • Component/s: Editors
    • Labels:
      None
    • Environment:

      JSPWiki v2.7.0-svn-4

      Description

      I'm using the plain text editor and have just seen that some edit controls are missing. See the attached screenshot.

      1. jspwiki_missing_edit_controls.png
        28 kB
        florian1978
      2. editpage-ie7.jpg
        67 kB
        florian1978
      3. editpage-ff3.jpg
        90 kB
        florian1978
      4. EditControls.png
        163 kB
        Harry Metske

        Activity

        Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
        Open Open Resolved Resolved
        47m 51s 1 florian1978 05/Apr/08 13:37
        Resolved Resolved Reopened Reopened
        4m 36s 1 florian1978 05/Apr/08 13:41
        Reopened Reopened Resolved Resolved
        71d 21h 32m 1 Harry Metske 16/Jun/08 11:13
        Resolved Resolved Closed Closed
        33d 4h 42m 1 brushed 19/Jul/08 15:56
        Gavin made changes -
        Reporter Florian Holeczek [ florian1978 ] Florian Holeczek [ florianh ]
        brushed made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]
        Hide
        brushed added a comment -

        Issue can closed.

        Show
        brushed added a comment - Issue can closed.
        Hide
        brushed added a comment -

        The FIXME text was removed during one of the last commits.

        dirk

        Show
        brushed added a comment - The FIXME text was removed during one of the last commits. dirk
        Harry Metske made changes -
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Status Reopened [ 4 ] Resolved [ 5 ]
        Hide
        florian1978 added a comment -

        Ok...

        • I've updated the translation and documented some issues in another place.
        • The page name line along with the FIXME text is gone now... Is this intended behaviour or an error?

        Apart from this: I'd say this issue can be closed now because the original error doesn't exist any more.

        Show
        florian1978 added a comment - Ok... I've updated the translation and documented some issues in another place. The page name line along with the FIXME text is gone now... Is this intended behaviour or an error? Apart from this: I'd say this issue can be closed now because the original error doesn't exist any more.
        Hide
        Janne Jalkanen added a comment -

        The "???" comes from the fact that the German translation is not up to date - unfortunately the Javascript code does not fall back to the default language.

        Show
        Janne Jalkanen added a comment - The "???" comes from the fact that the German translation is not up to date - unfortunately the Javascript code does not fall back to the default language.
        Hide
        florian1978 added a comment -

        That's clear, but what about the referencing pages "FIXME" and "?editor.plain.sneakpreview?" ?
        I guess that "page name" and "toolbar" aren't localized yet, too?
        Should I open an new issue on this?

        Show
        florian1978 added a comment - That's clear, but what about the referencing pages "FIXME" and "? editor.plain.sneakpreview ?" ? I guess that "page name" and "toolbar" aren't localized yet, too? Should I open an new issue on this?
        Hide
        brushed added a comment -

        Click the "+" next to the "Toolbar" label to open the edit controls.

        dirk

        Show
        brushed added a comment - Click the "+" next to the "Toolbar" label to open the edit controls. dirk
        florian1978 made changes -
        Attachment editpage-ie7.jpg [ 12384031 ]
        Hide
        florian1978 added a comment -

        svn-43 on Internet Explorer 7

        Show
        florian1978 added a comment - svn-43 on Internet Explorer 7
        florian1978 made changes -
        Attachment editpage-ff3.jpg [ 12384030 ]
        Hide
        florian1978 added a comment -

        svn-43 on Firefox 3

        Show
        florian1978 added a comment - svn-43 on Firefox 3
        Hide
        florian1978 added a comment -

        Just tested on svn-43 ... It's not exactly the same problem any more, but it's looking weird both on IE7 and FF3! I'll attach two screenshots.

        Show
        florian1978 added a comment - Just tested on svn-43 ... It's not exactly the same problem any more, but it's looking weird both on IE7 and FF3! I'll attach two screenshots.
        Hide
        Harry Metske added a comment -

        Florian, does this problem still occur on the latest development version ?

        Show
        Harry Metske added a comment - Florian, does this problem still occur on the latest development version ?
        Janne Jalkanen made changes -
        Affects Version/s 2.7.x [ 12313100 ]
        Fix Version/s 2.8 [ 12312864 ]
        Affects Version/s 2.8 [ 12312864 ]
        Hide
        Janne Jalkanen added a comment -

        Tagged for 2.8

        Show
        Janne Jalkanen added a comment - Tagged for 2.8
        florian1978 made changes -
        Resolution Invalid [ 6 ]
        Status Resolved [ 5 ] Reopened [ 4 ]
        Hide
        florian1978 added a comment -

        Lousy day
        In the beginning, it didn't work with both FF2 and IE7.
        Then, FF2 suddenly worked.
        However, IE7 still doesn't work. How do I open a JS debug console on IE7?

        Show
        florian1978 added a comment - Lousy day In the beginning, it didn't work with both FF2 and IE7. Then, FF2 suddenly worked. However, IE7 still doesn't work. How do I open a JS debug console on IE7?
        florian1978 made changes -
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Invalid [ 6 ]
        Hide
        florian1978 added a comment -

        see above.

        Show
        florian1978 added a comment - see above.
        Hide
        brushed added a comment -

        @Florian,

        Which browser are you using ? I haven't tested yet on IE.
        Could you check if any javascript errors are being logged. Could be helpful info.

        dirk

        Show
        brushed added a comment - @Florian, Which browser are you using ? I haven't tested yet on IE. Could you check if any javascript errors are being logged. Could be helpful info. dirk
        Hide
        florian1978 added a comment -

        I didn't change anything and suddenly it worked... well, this issue is invalid then!

        Show
        florian1978 added a comment - I didn't change anything and suddenly it worked... well, this issue is invalid then!
        Harry Metske made changes -
        Attachment EditControls.png [ 12379476 ]
        Hide
        Harry Metske added a comment -

        I did not flush my browser cache, but pressed Ctrl-F5. I had some other weird displays before that.
        After Ctrl-F5 they were gone, and I can't find any errors yet. (see attached screen print)
        (And I'm so glad sectional editing is back again, I hope it can stay, despite some issues )

        Show
        Harry Metske added a comment - I did not flush my browser cache, but pressed Ctrl-F5. I had some other weird displays before that. After Ctrl-F5 they were gone, and I can't find any errors yet. (see attached screen print) (And I'm so glad sectional editing is back again, I hope it can stay, despite some issues )
        Hide
        florian1978 added a comment -

        Weird... i had already tried this... did you flush yours?

        Show
        florian1978 added a comment - Weird... i had already tried this... did you flush yours?
        Hide
        Harry Metske added a comment -

        With me it's working fine (2.7.0-svn4).

        Maybe flush your browser cache ?

        Show
        Harry Metske added a comment - With me it's working fine (2.7.0-svn4). Maybe flush your browser cache ?
        florian1978 made changes -
        Field Original Value New Value
        Attachment jspwiki_missing_edit_controls.png [ 12379475 ]
        florian1978 created issue -

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Florian Holeczek
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development