Infrastructure
  1. Infrastructure
  2. INFRA-5380

Relative timestamps on Review Board are off by several hours

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Fix Version/s: Initial Clearing
    • Component/s: ReviewBoard
    • Labels:
      None

      Description

      The relative timestamps in review board are pretty messed up, at least from the timezone I am in (PST). Of course, for relative timestamps, local TZ should not matter so I think something must be misconfigured.

      Example: https://reviews.apache.org/r/7496/

      > Brock Noland 6 hours, 32 minutes from now (Oct. 12, 2012, 12:54 a.m.)
      > It would probably be a decent size project but hadoop does have code to programmatically setup a kdc.
      > Search for kdc on this pom https://github.com/apache/hadoop-common/blob/trunk/hadoop-common-project/hadoop-common/pom.xml

        Activity

        Hide
        Gavin added a comment -
        Timezone for the server and the application are set at UTC .
        I cant see any user preference settings to localize the time per person, can you investigate reviewboard application and let me know where you think we can set it , thanks.
        Show
        Gavin added a comment - Timezone for the server and the application are set at UTC . I cant see any user preference settings to localize the time per person, can you investigate reviewboard application and let me know where you think we can set it , thanks.
        Hide
        #asfinfra IRC Bot added a comment -
        <danielsh> I just opened review board for the first time from this laptop and relative timestamps were correct _for my local timezone_ (which is not UTC). I suspect some ip-to-timezone mapping is going on.
        Show
        #asfinfra IRC Bot added a comment - <danielsh> I just opened review board for the first time from this laptop and relative timestamps were correct _for my local timezone_ (which is not UTC). I suspect some ip-to-timezone mapping is going on.
        Hide
        Gavin added a comment -
        no more feedback, assume all is well.
        Show
        Gavin added a comment - no more feedback, assume all is well.
        Hide
        #asfinfra IRC Bot added a comment -
        <danielsh> You already said that.
        Show
        #asfinfra IRC Bot added a comment - <danielsh> You already said that.
        Hide
        Mike Percy added a comment -
        It's still happening for me. I found this thread on the Reviewboard forums about the issue: https://groups.google.com/d/topic/reviewboard/69FmzPvchOc/discussion
        Show
        Mike Percy added a comment - It's still happening for me. I found this thread on the Reviewboard forums about the issue: https://groups.google.com/d/topic/reviewboard/69FmzPvchOc/discussion
        Hide
        Mike Percy added a comment -
        tl;dr: They said they will fix it in version 1.7. We are running 1.6.12. I've posted to that thread to see if I can get more information or to find out if there is a tracking ticket open for this problem.
        Show
        Mike Percy added a comment - tl;dr: They said they will fix it in version 1.7. We are running 1.6.12. I've posted to that thread to see if I can get more information or to find out if there is a tracking ticket open for this problem.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Mike Percy
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development