Infrastructure
  1. Infrastructure
  2. INFRA-4491

Clover code coverage reports no longer working on Jenkins

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Fix Version/s: Initial Clearing
    • Component/s: Jenkins
    • Labels:
      None

      Description

      Since a few weeks, Jenkins' Clover code coverage reports are no longer showing up on reports and cannot be configured in configuration options. It seems, that the plugin iss missing since the major outtages recently. In fact all LUCENE and SOLR freestyle builds run their Clover test form their sh scripts, but the clover.xml and HTML reports from the build dirs are no longer collected and published.

        Activity

        Uwe Schindler created issue -
        Gavin made changes -
        Field Original Value New Value
        Assignee Gavin [ ipv6guru ]
        Hide
        Gavin added a comment -
        The Clover plugin was there, just disabled, no idea why.
        I have enabled the plugin again so try again and we'll see if any issues crop up.

        Note the license and Clover jar files etc that you use are located on the lucene zone and maintained by the lucene pmc, should anything be wrong with that part of it.
        Show
        Gavin added a comment - The Clover plugin was there, just disabled, no idea why. I have enabled the plugin again so try again and we'll see if any issues crop up. Note the license and Clover jar files etc that you use are located on the lucene zone and maintained by the lucene pmc, should anything be wrong with that part of it.
        Hide
        Uwe Schindler added a comment -
        Hi Gavin,

        I was able to reenable the settings in Jenkins to find clover.xml and the HTML reports (the configuration item was now visible). I triggered a trunk build for Lucene just to check. I will report back if all is fine.

        The license and other clover support files were never missing for the Lucene machine, the reports were also built in workspace, they were just not displayed/archived anymore.
        Show
        Uwe Schindler added a comment - Hi Gavin, I was able to reenable the settings in Jenkins to find clover.xml and the HTML reports (the configuration item was now visible). I triggered a trunk build for Lucene just to check. I will report back if all is fine. The license and other clover support files were never missing for the Lucene machine, the reports were also built in workspace, they were just not displayed/archived anymore.
        Hide
        Uwe Schindler added a comment -
        Hi Gavin,
        works again.Thanks for helping!
        Show
        Uwe Schindler added a comment - Hi Gavin, works again.Thanks for helping!
        Hide
        Gavin added a comment -
        Works fine now.
        Show
        Gavin added a comment - Works fine now.
        Gavin made changes -
        Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
        Assignee Gavin [ ipv6guru ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Tony Stevenson made changes -
        Workflow jira [ 12654833 ] INFRA Workflow [ 12712158 ]
        Gavin made changes -
        Fix Version/s Initial Clearing [ 12325964 ]

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Uwe Schindler
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development